Summer Camp 2009 2/5

Ziua 2, efectul scontat nu a încetat să apară.

Să ne trăiască şefa Tatiana care în fiecare dimineaţă la ora 8 trecute (dar foarte puţin) venea cu fluiericiu de şefă din dotare să ne dea trezirea, când noi săracii mai aveam puţin şi ne dădeam obştescul sfârşit. Cu un gust bocanci în gură, mai mult târându-ne decât mergând, reuşim să ieşim din corturi, nu neapărăt din proprie voinţă, ci din cauza maţelor care urlau a foame de numa. Cu ochii împăienjeniţi, migrelene de rigoare şi după un somn de 3 ore, singurul lucru care a reuşit să ne trezească aşa cum ar fi trebuit a fost un duş rece sau bătaia generală cu apă. Orice sticlă mai mare de 1 litru a fost armă fatală pentru cei care sperau că pot să ramână cu mirificul miros de peste noapte :D. Puţini însă au fost cei care au scăpat.

Terminăm cu apa pentru a-l putea întâmpina cum trebuie pe Virigiiiiiiiil Smărăndoiuuuu. După o lungă discuţie controversată pe tema femeilor si vaginelor în general, după ce am discutat despre oamenii care îşi bagă bile în cur pentru a spori plăcerea, dupa ce ne-am imaginat cam cum ar putea să arate un SexShop Warehouse, am mers la masă. Vă daţi seama cam cât de bine a intrat.

Toata ziua, deşi trebuia să avem un program bine stabilit cu activităţi sportive de la Volei , baschet, fotbal, paintball pana la Fotbal Siamez, scandal cu apă, nimic din toate astea nu s-au realizat în mod oficial. Dar s-au făcut echipe pentru toate, mai puţin paintball şi fotbal siamez. Terenul de joc fiind transformat repede de nişte domniţe mai leneşe în spaţiu de bronzat. Le-am sugerat desigur să se întoarcă pe toate părţile să fie bine rumenite, m-au înjurat pe sub mustăţi (probabil pentru ca felul în care am spus-o avea prea multe subtilităţi 😀 ) şi eu mi-am văzut de drum.

Seara a venit repede. Era timpul pentru a 2-a repriză de chetă pentru băutură. Au făcut alţii şi pentru mine, că eu lefter am venit. Am băut, unii s-au combinat, eu am tras linii, iar m-am făcut praştie. End of the day

Nu reuşesc să îmi dau seama cum am scris postul ăsta, pentru că la un moment dat am început să întreb în stânga şi în dreapta ce spanac s-a întamplat. Eu ori am fost prea beat şi atunci se explică de ce parcă ziua aia din viaţă mi-a fost ştearsă (nu că ar fi prima dată), ori noi chiar nu am făcut nimic altceva în afară de a ne juca volei si fotbal toată ziua, ceea ce ar explica febra musculară pe care am avut-o 3 zile şi pe care o mai resimt şi acum. Nu pot să trăiesc cu resentimente, trebuie să iau atitudine să nu se mai întample aşa ceva.
Cu ocazia asta , jur în faţa voastră şi promit să mă ţin solemn de cuvânt,să mă trăznească daca mint, jur cu mâna pe oliţă că nu mai joc fotbal o zi întreagă. La partea cu băutura nu mă bag că mă trăzneşte imediat ce am închis gura. Beutura nu e mai nocivă decât fotbalul.
Păi beau de ma fac muci şi mahmureala durează maxim o zi sau până mai beau o bere, dacă fac efort s-ar putea să nu mă mişc freo câteva zile bune.
Îţi vine să aleg altceva? Mie mi-ar fii frică :d
Cius.
No pictures today

Reclame

9 responses to this post.

 1. Posted by ruxx on august 6, 2009 at 8:08 am

  drepturi de autor,da???deci spanacu e al meu,e din gradina mea….tb despagubire:P

  Răspunde

  • pune-ţi pofta în cui. Nu eşti singura spănăcară. Dar dacă-i musai ia-ţi spinăci-ul înapoi. Prea mult fier cade greu la stomac anyway

   Răspunde

 2. Posted by Alexandra on august 6, 2009 at 10:48 am

  Eu am scapat in ziua aia d balaceala pt ca eram in cort…si Danny la fel :D. Anyway, ai uitat sa mentionezi ca am avut un joc d inviorare cu balene, ecologisti si vanatori, joc in care plesu a ramas fara lentile la ochelari.

  Răspunde

 3. Cred că toată lumea şi-a dat seama ce făceai de fapt :). Şi ce joc de înviorare s-a jucat ? Când ? Eu eram acolo ?

  Răspunde

 4. Posted by yagharek on august 6, 2009 at 7:27 pm

  bă, eşti măgar? 😐 Şi hidrantul care l-am scos să-i ud pe toţi unde e în povestea ta?
  Vezi poate în următoarele articole nu apar informaţii despre maşina lui Braţu înfăşurată în hârtie igienică, vesta mea din absorbante, capacele lui Braţu şi vânătoarea de comori care i-am făcut-o pentru a le găsi, vaca pe care am adus-o în camping şi toate celelalte tâmpenii pe care LSUMC-ul le-a făcut!

  Sunt cu ochii pe tine! :-w

  Răspunde

 5. Da să trăiţi. Nu am zis de hidrant că am uitat. Am văzut în poze că a fost masacru când am fost eu noi pe munte.Mai sunt 2 zile şi feedback-ul de povestit… este timp 😀

  Răspunde

 6. Vesta din absorbante =)))))))))))

  Răspunde

 7. Posted by yagharek on august 7, 2009 at 6:15 am

  :-” :”> ;;) 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: