Sentiment numit „Plictis”

De ce se plictiseşte lumea ?
Tot stau şi mă întreb cum ar fi lumea fără plictiseală? Am face lucrurile care ne plac, tot timpul.
O tanti doctoriţă de sentimente, adică d’asta, pisăloagă, îmi zicea mai ieri că „plictiseala e reseimţită ca o lipsă de sentimente”.
Lipsă de sentimente my ass. Eu devin mai sentimental atunci când mă plictisesc şi sunt sigur că mulţi dintre voi la fel faceţi. Am şi explicaţia plauzibilă: Când te plictiseşti ai timp să te gândeşti la toate căcaturile din viaţă, la tot ce te amăgeşte şi te face să te simţi like a crappy head, la tot ce te face să tresari, la tot ce te excită, la tot ce-ţi aduce un zâmbet pe faţă.

Oricum nu aş vedea rostul vieţii fără plictiseală. Aşa suntem noi. Ne-am născut plictisiţi, trăim plictisiţi şi o să murim de plictiseală. Suntem un neam de plictisiţi.

Până şi postul ăsta tot din plictiseală l-am scris. M-am săturat azi toată ziua să alerg după ai lu’ Gândăceanu’ (care btw, şi-au scos trupele noi din OO). Ăştia de ce nu se plictisesc niciodată să mă calce pe nervi. Au început să umble peste tot, parcă nu le mai ajungea pe unde umblau până acum. Au devenit exploratori, îşi extid teritoriul exact când eram pregătit să cred că am câştigat prima bătălie.

Dacă nu o să mai scriu pe blog, nu o să fie de la plictiseală… o să fie din cauză că mi-au ros gândăceştii deştele. ‘Arză-v-ar focu de lighioane…

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Cosmin on august 10, 2009 at 6:08 am

    ma ca sa omori pe gandaceanu te duci frumos la farmacie si ceri niste acid boric (ii zici la tanti la ce iti trebuie si iti da ea).
    mod de utilizare
    prepari solutia de acid boric cu apa si zahar si pui pe niste feliute de paine in capacele de borcan solutia. ideea e sa ai grija sa fie umede feliutele tot timpul. rezultat garantat in 2-3 zile.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: