Atribuie-ţi timp pentru tine – Jocuri online amuzante şi disctractive

O tendinţă care pare să fi luat cu asalt lumea în ultimul timp este pasiunea pentru poker: show-uri, cărţi, turnee şi jocuri de poker de acasă. Probabil vă aduceţi aminte când poker-ul era un joc bărbătesc. Cuvântul “poker” aducea aminte ţigările, berea şi câţiva băieţi asezaţi în jurul unei mese. Astăzi poker-ul a devenit un joc pentru toţi.

Nu e niciodată prea târziu pentru a avea un hobby nou şi să joci poker azi e la fel de uşor ca logging-ul online. Site-urile de poker online ca Pacific poker, oferă bucuria poker-ului şi confortul propriei case. Oricine poate juca! Există versiuni gratuite şi pe bani adevăraţi, deci, dacă nu eşti încă pregătit să-ţi cheltui propii bani munciţi cu sudoare, poţi juca gratuit după cum îţi pofteşte inima.

Chiar dacă nu ştii jocul, poţi învăţa regulile, strategiile şi sfaturile din tutorialul gratuit al site-ului. Această şcoală interactivă de poker nu numai că îţi va da iscusinţa, ea vă va oferi si instrumentele de care aveţi nevoie pentru a excela la joc.

Jocul de poker este foarte bun pentru toate vârstele. Este cu adevărat jocul de bază pentru pricepere şi noroc. Cel mai bun lucru este că atunci când joci on-line, nici măcar nu trebuie să îţi antrenezi inexpresivitatea. Jocurile gratuite sunt bune de jucat oricând, timpul tău liber este preţios şi ar trebui să ţi-l petreci cum vrei tu.

Reclame

2 responses to this post.

 1. Posted by denisa on august 19, 2009 at 9:15 am

  lasand la o parte toata palavrageala legat de poker (am avut mai multe tentative sa joc…dar se pare ca rolul meu la acest joc se limiteaza doar la aduce noroc), am o alergie grava la cuvinte scrise gresit (nu din neatentie), mai ales in media sau, cum e cazul de fata, pe bloguri. daca tot scriem romaneste, nu r0m@n3sht3, scrie si tu, te rog, „atribuie-ti”.

  PS: nu ma pune sa scriu cu diacritice sau majuscule, ca nici Florin Piersic jr. nu o face 😛
  PS 2: inspiratie in continuare…sau muza buna care sa te inspire…tu alegi :)) te pup

  Răspunde

 2. Posted by denisa on august 19, 2009 at 9:16 am

  *legata 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: