Teo e super tare frate !

Îmi cer scuze că n-am avut timp să scriu despre cum a fost la show, but i’m a busy dude lately.

Nu am decât cuvinte de laudă despre TEO.
Recunosc că mă aşteptam să văd dacă vine cu deja vechile lui materiale, lucru care ar fi fost dezamăgitor, dar spre bucuria mea şi chinul muşchilor mei abdominali, a venit cu un material oarecum nou (în sensul că eu nu-l ştiam pe tot).

Dacă în faţa PC-ului stai cu gura căscată şi râzi ca prostu’, apoi da’ live e altceva frate. Am plecat de acolo cu crampe musculare la stomac şi de atunci, una într-una tot repet din replicile lui în discuţiile purtate cu al meu coleg de breaslă Băşinel. Singura lui problemă e punctualitatea, dar compensează printr-un bonus de 20-30 de minute de free talk. Pune întrebări publicului, sau acceptă întrebări.

E foarte spontan şi are nişte texte de te miri de un’ le scoate. Se ceartă cu brăduleţii şi se enervează pe ei când nu vor să intre în joc.
Nu pot să vă explic exact acum tot show-ul aşa că-mi aştept un bun prieten să îmi trimită filmarea odată. Auzi-şi bre, Muştiuc? Filmarea aia !!!
Dacă aveţi vreodată ocazia sa mergeţi la un show Cafe Deko, n-o rataţi pentru că e ca şi cum ţi-ai rata viaţa, şi asta implicit te face un ratat.

Mi-e milă şi acum de săracul cuplu, împreună de 10 ani care a căzut pradă vorbelor lu Teo, mi-e milă şi de săracele 2 piţipoance care se întrebau una pe alta dacă să răspundă la întrebările lu’ Teo. „Ce facem fată, îi răspundem? – Nu fă că ne face de râs şi uite câtă lume e, eşti nebună ?”, discuţia dintre cele două, care au uitat să se asigure că nu le aude nimeni.

Într-o oră jumate de show, s-a luat de aproape tot ce e de prost gust în ţară ,s-a luat de prostituţie, s-a luat de femei, s-a luat de bărbaţi, s-a luat de imaginea pe care vrem să o creeăm, s-a luat de cocalarii care claxonează la semafoare şi de schimbul de înjurături dintre ei, le-a explicat pe fiecare în parte. Are dreptate frate, nu are rost să te superi când cineva îţi trage o injurătură de genul „Dă-te-n morţii mătii”. E greu să te duci, să-i dezgropi, să-i înţepeneşti bine în picioare şi după să te dai cu umărul în ei.

Căcat frate, deci nu ai cum să povesteşti ce scoate pe gură omul, trebuie să vezi expresia feţei, altfel n-are nici un Dumnezeu.

Nu ştiu ce să zic mai mult decât că mergeţi la un Fresh Up Cafe Deko.
Ca să nu fiu aiurea, uitaţi mai jos ultimul material apărut on-line al lui Teo. O parte din el a fost şi în seara respectivă.

Tschuss!

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by Bubu89 on septembrie 20, 2009 at 2:56 pm

    Ce tare-i omu` ăsta :)) În loc să înveţi pentru „olimpiadă” tu umbli „să te râzi”? 😛

    Răspunde

  2. Showurile de stand up comedy contunua in octombrie in Timisoara sub o noua formula.
    Intra pe http://www.artitude.ro, aboneaza-te la newsletterul nostru si afla cine vine sa faca stand up in Timisoara.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: